روبوکوپ - بازی ها

جامع ترین سایت ساخت و فروش اسپمر با قیمت مناسب

این قسمت چند بازی جالب آنلاین رو گذاشتیم تا کمی باهم سرگرم شویم ولی قول بدین فقط کمی سرگرم بشیم . باشه ؟

دوز سه تایی ( X O )          پینگ پونگ           تست پنالتی

آموزش عمل ضرب            مارپیچ             شکار سیب

 قطعات كامپیوتر         تست حافظه (1)         تست حافظه (2)

 چیدمان میوه            پرتاب بشقاب          شکار خرگوش

                                دونده

--------------------------------------------------

رباتی برای حل معماها Mr. Robot

بازی ماجرایی

Roboball یک بازی ماجرایی است که شخصیت آن یک ربات است و ربات به وسیله یک توپ تمام این اشکال را نابود می کند. توپی که در بازی به حرکت در می آید سریع ، کند ، به صورت سه تایی ، حالت برنده ، .... می شود. خود ربات نیز اسلحه های متفاوتی برای خراب کردن به دست می آورد.

دانلود بازی با حجم ۱۷.۵ مگابایت

پاسورد فایل : www.kamyabonline.com

این بازی با ترکیب کردن انواع ماجراهای کلاسیک و معماهای آموزنده و مانع های زیادی که این ربات در بازی با آن برخورد می کند. بازی فوق العاده و میخ کوب کننده برای علاقه مندان بازی های فکری است . که خود را نمی توانند به راحتی از این بازی جدا می کنند. محیط بازی به صورت سه بعدی است و از گرافیک خوبی هم برخوردار است. در سایت های بازی های فکری از ۱۰ امتیاز ۹ را گرفته است که امتیاز فوق العاده ای برای یک بازی فکری است. این بازی محصول سال ۲۰۰۷ است که جایزه های زیادی نیز دریافت کرده است. 

دانلود بازی با حجم ۲۴.۶ مگابایت

پسورد فایل : www.kamyabonline.com

بازی اکشن

Robokill بازگشت! عاقبت انتظار ها به پایان رسید و یکی از بازی های جنگی محبوب شرکت Game Rock Solid Arcade در سال 2008 ورژن بازی جدید را برای سال 2010 عرضه کرد. این جمله را تمام سایت بازی ها نوشته اند و یکی از پر بازدید ترین بازی های چند هفته اخیر به شمار رفته است. سایت کمیاب آنلاین نیز دانلود بازی جنگی این بازی سرگرم کننده را که دارای طرفداران بسیاری است را به شما بازدید کنندگان گرامی پیشنهاد می کند.
با آن که این بازی جنگی از جمله بازی های کلاسیک به شمار می رود و نیاز سخت افزاری بالایی برای اجرا ندارد، اما گرافیک خوب و ایفای نقش بودن بازی باعث می شود تا نتوانید برای دیدن مراحل جدید و صلاح های قوی تر لحظه ای از پشت کامپیوتر خود بلند شوید. معدن تسهیلات لویاتان 5 توسط نیرو های متخاصم به تاراج رفته و این وظیفه شماست که با اسلحه های مرگباری که می خرید یا به غرامت میگیرید آن ها را از دست دشمن آزاد کنید. در این بازی کامپیوتر تهدید توسط دشمن تنها چیزی است که باید به هر وسیله ای که شده از بین برود.

حداقل سیستم مورد نیاز

    * ویندوز: 2000/XP/Vista
    * پردازنده: 800 MHz
    * رم: 256 مگابایت

دانلود با حجم ۱۲.۹ مگابایت

پسورد : www.kamyabonline.com